STN EN ISO 14001

 ISO 14001 je medzinárodný štandard pre environmentálny manažment. Tento certifikát poskytuje organizáciám rámec pre riadenie environmentálnych záležitostí, ktorý zahŕňa procesy a postupy na znižovanie dopadu environmentálnych rizík a zvyšovanie efektívnosti v oblasti environmentálneho manažmentu.


Certifikácia podľa STN EN ISO 14001 je aplikovateľná v akejkoľvek organizácii a to vo všetkých oblastiach výroby alebo poskytovaných služieb.

V praxi to znamená riadenie organizácie tak, aby čo najmenej organizácia zaťažovala životné prostredie. Ochrana životného prostredia je jednou z hlavných úloh dnešnej doby a certifikácia je jednou z ciest, ako k ochrane životného prostredia významne prispieť.

Čo vám prinesie?


• Umožní vám nielen kompletnú kontrolu nad dopadmi vašej spoločnosti na životné prostredie, ale dokážete taktiež efektívne znižovať prevádzkové náklady.
• Zvýši vaše ekologické povedomie
• Minimalizuje havarijné situácie
• Zlepší technologické vybavenie
• Využiteľnosť odpadov a zníženie nákladov na ich zneškodnenie
• Zlepšenie environmentálnej výkonnosti
• Zvýšenie pridanej hodnoty pre zákazníka a ďalšie


Prečo získať certifikát ?


V súčasnosti sa stáva nevyhnutnosťou vo viacerých oblastiach podnikania. Je vyžadovaný hlavne v obchodných vzťahoch- pri zahraničných alebo štátnych zákazkách. Takisto je certifikát základom pre niektoré odborné/profesijné certifikácie.

S čím vám pomôžeme ?


S preverením plnenia požiadaviek medzinárodnej normy ISO 1440
So zavedením systémového prístupu organizácie k životnému prostrediu
So zavedením systému neustáleho zlepšovania v oblasti životného prostredia

 

Máte viac otázok ? Radi vám poradíme prostredníctvom bezplatnej konzultácie.

 

 

Kontrolný kód

i
Predvoľby súkromia
Cookies používame na zlepšenie vašej návštevy tejto webovej stránky, analýzu jej výkonnosti a zhromažďovanie údajov o jej používaní. Na tento účel môžeme použiť nástroje a služby tretích strán a zhromaždené údaje sa môžu preniesť k partnerom v EÚ, USA alebo iných krajinách. Kliknutím na „Prijať všetky cookies“ vyjadrujete svoj súhlas s týmto spracovaním. Nižšie môžete nájsť podrobné informácie alebo upraviť svoje preferencie.

Zásady ochrany osobných údajov

Ukázať podrobnosti